Contact

Informatiecentrum

Als u een vraag of opmerking heeft, kunt u contact opnemen met het Informatiecentrum. Zij zijn telefonisch bereikbaar op onderstaande dagen en tijden  (GTM+1):

Ma t/m do: van 9:00 - 12:00 uur en van 13:00 - 17:00 uur.
Vr: van 10:00 - 12:00 uur en van 13:00 - 17:00 uur.

T +31 70 349 12 22
F +31 70 347 57 08

Uiteraard kunt u ook een e-mail of brief sturen: trademarks@caribie.nl

Benelux-Bureau voor de Intellectuele Eigendom (BOIP)
Postbus 90404
NL-2509 LK Den Haag
Nederland 

Wij streven ernaar om berichten die vanuit deze website worden verzonden zo spoedig mogelijk te behandelen.

E-mail richtlijnen

Om de afhandeling van dossiers soepel, eenduidig en voor iedereen gelijk te laten verlopen, vragen wij u rekening te houden met de volgende punten als u per e-mail over een dossier wilt communiceren:

Vermeld altijd het betreffende nummer

Als u over een aanvraag, vernieuwing of mutatie per e-mail wilt corresponderen, vermeld dan altijd het betreffende nummer als onderwerp van uw bericht.

De geadresseerde kan afwezig zijn  

In principe biedt het gebruik van e-mail de mogelijkheid om op snelle en efficiënte wijze te communiceren. Het kan echter gebeuren dat degene die u per e-mail probeert te bereiken niet op kantoor aanwezig is. BOIP streeft ernaar om u in dergelijke gevallen zo spoedig mogelijk op de hoogte te stellen. Als u echter na verloop van een redelijke termijn geen antwoord heeft ontvangen, dan verzoeken wij u telefonisch contact op te nemen met de betreffende afdeling.

Indienen van verzoeken

Verzoeken met betrekking tot het register (zoals depots, wijzigings- en vernieuwingsverzoeken enz.) kunnen per e-mail ingediend worden door het betreffende formulier als attachment toe te voegen.

Elektronische afbeeldingen van merken moeten in .jpg, .gif of .png formaat zijn.

Openingstijden

U kunt bij BOIP terecht voor informatie, inlichtingen uit het register, of het aanvragen van een merk- of modelregistratie.
Wij zijn bereikbaar op bovenstaande tijden. Wij zijn gesloten op een aantal van de wettelijke feestdagen van de Benelux-landen.