Contact

Informatiecentrum

Als u een vraag of een opmerking heeft, kunt u contact opnemen met het Informatiecentrum. Zij zijn iedere werkdag tussen 8:30 en 17:00 (GTM+1) uur telefonisch bereikbaar.

T +31 70 349 12 22
F +31 70 347 57 08

Uiteraard kunt u ook een e-mail of brief sturen: trademarks@caribie.nl

Benelux-Bureau voor de Intellectuele Eigendom
Postbus 90404
NL-2509 LK Den Haag
Nederland 

Wij streven ernaar om berichten die vanuit deze website worden verzonden aan het Benelux-Bureau voor de Intellectuele Eigendom, zo spoedig mogelijk te behandelen.

E-mail richtlijnen

Om de afhandeling van dossiers soepel, eenduidig en voor iedereen gelijk te laten verlopen, vragen wij u rekening te houden met de volgende punten als u per e-mail over een dossier wilt communiceren:

Vermeld altijd het betreffende nummer

Als u over een depot,  vernieuwing of mutatie per e-mail wilt corresponderen, vermeld dan altijd het betreffende nummer als onderwerp van uw bericht.

De geadresseerde kan afwezig zijn  

In principe biedt het gebruik van e-mail de mogelijkheid om op snelle en efficiënte wijze te communiceren. Het kan echter gebeuren dat degene die u per e-mail probeert te bereiken niet op kantoor aanwezig is. BOIP streeft ernaar om u in dergelijke gevallen zo spoedig mogelijk op de hoogte te stellen. Als u echter na verloop van een redelijke termijn geen antwoord heeft ontvangen dan verzoeken wij u telefonisch contact op te nemen met de betreffende afdeling.

Indienen van verzoeken

Verzoeken met betrekking tot het register (zoals depots, wijzigings- en vernieuwingsverazoeken enz.) kunnen per e-mail ingediend worden door het betreffende formulier als attachment toe te voegen.

Elektronische afbeeldingen van merken moeten in .jpg, .gif of .png formaat zijn.

Openingstijden

U kunt bij BOIP terecht voor informatie, inlichtingen uit het register, of het deponeren van een merk of model.
Wij zijn open voor het publiek van maandag tot en met vrijdag van 10 uur tot 12 uur en van 14 uur tot 16 uur (GMT+1). Daarnaast zijn wij gesloten op een aantal van de wettelijke feestdagen van de Beneluxlanden.

U bent hier

Contact

Steven de Lira (NL)

“Als je professioneel bezig bent en ambitie hebt als bedrijf, dan is merkregistratie een must. Merknamen zijn het kapitaal van je bedrijf. Een unieke merknaam draagt bij aan je kwaliteitsimago en waardestijging van je bedrijf. Daar wil je geen gezeur over krijgen. Dat weegt ruimschoots op tegen de kosten.”

Steven de Lira kwam in 1994 van Curaçao naar Nederland om technische bedrijfskunde te studeren. Daarna richtte hij organisatieadviesbureau Opensa en het bedrijf Silkbricks op, een softwarebedrijf dat tools maakt om innovatieprocessen binnen bedrijven te versnellen.