Merk registreren

U kunt uw merk direct online indienen. Hiervoor dient u een applicatie te downloaden.

U registreert uw merk bij CaribIE, het bureau intellectueel eigendom voor Caribisch Nederland. Het Benelux-Bureau voor de Intellectuele Eigendom voert de merkregistratie voor Caribisch Nederland uit in opdracht van de Rijksdienst Caribisch Nederland.

Een nieuw merk

Een standaard depot van een merk kost USD 310. Als uw merk uiteindelijk niet wordt ingeschreven, krijgt u de depotkosten niet van ons terug.

De inschrijving is 10 jaar geldig. Gedurende deze periode heeft u merkbescherming. Na 10 jaar kunt u uw registratie verlengen. U moet zelf actief uw merk in stand houden

U bent hier

Steven de Lira (NL)

“Als je professioneel bezig bent en ambitie hebt als bedrijf, dan is merkregistratie een must. Merknamen zijn het kapitaal van je bedrijf. Een unieke merknaam draagt bij aan je kwaliteitsimago en waardestijging van je bedrijf. Daar wil je geen gezeur over krijgen. Dat weegt ruimschoots op tegen de kosten.”

Steven de Lira kwam in 1994 van Curaçao naar Nederland om technische bedrijfskunde te studeren. Daarna richtte hij organisatieadviesbureau Opensa en het bedrijf Silkbricks op, een softwarebedrijf dat tools maakt om innovatieprocessen binnen bedrijven te versnellen.